Beste bezoeker,

Met ingang van 1 januari 2023 is er nieuwe wetgeving van kracht.
Hierdoor betaal je meer voor producten die onder de SUP-opslag en/of Afvalbeheerbijdrage vallen.

Meer weten? Lees het in onze blog.

Categorie

Plastic Drinkglazen

Binnenkort een feestje? Dan zijn onze praktische plastic drinkglazen een uitstekende oplossing! Hygiënisch in gebruik, onbreekbaar, eenvoudig te stapelen en glashelder. Drinkglazen zijn leverbaar in alle formaten en materialen (PP, PS, recycled PET of PET glazen). Bier, frisdrank, wijn, water, vruchtensap of gewoon limonade: deze glasheldere plastic glazen zijn een uitkomst voor alle koude dranken.

VEELZIJDIGE PLASTIC DRINKGLAZEN

Disposable drinkglazen (dus voor eenmalig gebruik) zijn niet alleen makkelijk in gebruik; ze bieden ook glasheldere voordelen. Jouw drankjes worden smaakvol gepresenteerd. Geschikt voor allerlei doeleinden en leverbaar in vele formaten. Een uitkomst op elk feest of evenement. En het eenmalige gebruik is wel zo praktisch en hygiënisch. Direct uit voorraad leverbaar. Gegarandeerd de laagste prijzen!

COMBINEER OOK MET SHOTGLAASJES, CHAMPAGNE- EN WIJNGLAZEN

Ook nog even snel plastic shotglaasjes, plastic wijn- en/of champagneglazen nodig? De feestelijke plastic champagne- of wijnglazen op (vaste) voet maken van ieder evenement een bruisend feest! Deze plastic glazen zijn van hoge kwaliteit, mooi gevormd en glashelder. Polystyreen (PS) glazen liggen prettig in de hand en kunnen wel tegen een stootje. Plastic Shotglazen (of borrelglazen) zijn leverbaar in meerdere kwaliteiten en volumes: 20ml en 40ml. Perfecte kleine glaasjes om je favoriete shotjes en andere drankjes in te serveren. Deze borrelglazen worden ook vaak gebruikt als maateenheid, bijvoorbeeld in recepten voor de bereiding van cocktails. Bovendien hebben we kwalitatieve plastic bierglazen in ons assoritment. 

DE BESTE PRIJZEN, DAT IS GEGARANDEERD

DisposableDirect garandeert jou de laagste online prijzen, ook bij voor grotere aantallen! Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Want zijn de prijzen bij een van onze online collega's lager, dan passen wij de verkoopprijzen daar direct op aan. Vragen, opmerkingen of offerte? Mail gerust voor het allerbeste aanbod.