Ons assortiment

Bierglazen

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Een witbiertje, speciaal biertje of gewoon pils. Ieder soort bier smaakt uitstekend in een goed plastic bierglas! Welke biersoort jouw favoriet ook is, bij PackagingDirect vind je altijd het perfecte glas. In PET, recycled PET (PET360) of PP. Diverse modellen én inhoudsmaten, ook met een eigen bedrukking. 

Duurzame plastic bier bekers, inclusief bekerrecycling!

Als het gaat om snelheid, gemak, maar vooral hygiëne winnen eenmalige plastic glazen het van tal van andere oplossingen. Veel ondernemers in de horeca en events kiezen dan ook voor plastic bierbekers. Onze veelzijdige softcups zijn ideaal in de horeca of op evenementen waar veiligheid, hygiëne en duurzaamheid een belangrijke rol spelen. De plastic glazen zijn goed stapelbaar, licht in gewicht, glashelder en uiterst slagvast.

Ook in 2024 blijven deze bekers gewoon toegestaan. Mits er wordt gezorgd dat een minimaal percentage van de bekers weer wordt ingezameld en gerecycleerd. Dat is vooralsnog alleen mogelijk met PET/PET360 glazen. PET is namelijk het enige materiaal dat 100% food-safe kan worden hergebruikt voor nieuwe bekers. In combinatie met onze 360BOX zorg je voor een perfect circulair systeem.

rEVENT: compleet recycling proces! 

Na zo’n heerlijk verfrissend biertje kan jouw klant de lege PET-beker zelf eenvoudig in de kartonnen 360BOX doen. Is de afvalzak in de 360BOX eenmaal gevuld, dan zijn er twee mogelijkheden: je laat de gevulde 360BOX ophalen, of je vervangt de gevulde afvalzak in de box voor een nieuwe. Zo is de 360BOX meermalig te gebruiken. Sluit de volle PET afvalzakken af met de bijgeleverde sticker (herkenbaar voor afhaling) en de boxen en/of zakken met PET afval worden binnen 2 werkdagen bij je afgehaald. Plan hiervoor een afhaling in op revent.eco.
Het ingezamelde PET plastic is de start van onze recycling route. Het plastic wordt centraal in Nederland verzameld, gebaald en afgeleverd bij onze PET-verwerker. Dopjes en etiketten worden hier verwijderd en het materiaal wordt gereinigd. Het afval wordt in kleine snippers gesneden, en deze 'flakes' worden weer verwerkt tot nieuwe kunststof korrels. Deze korrels gaan weer naar de bekerfabriek, die er nieuwe PET360 bierbekers van maakt. Deze circulaire PET360 bekers zijn weer te bestellen in ons webshop. Kortom: een gesloten keten met nul procent afval.

Plastic bierglazen voor Horeca, Catering & Events

Plastic bierbekers zijn een uitkomst in de horeca en op festivals en andere evenementen. De veelzijdige PET glazen zijn ideaal op locaties waar veiligheid, hygiëne, maar ook duurzaamheid een belangrijke rol spelen. Zo zijn onze PET360 bierbekers uitsluitend gemaakt van 100 procent post-consumer PET afval (PET schaaltjes, bekers en flessen). Tijdens de productie van deze PET360 bekers wordt er geen enkele nieuwe (virgin) PET-korrel aan toegevoegd. De plastic bierglazen zijn van uitstekende kwaliteit, goed stapelbaar, licht in gewicht en uiterst slagvast. PET360/PET bierglazen kunnen ook na gebruik met behulp van ons 360BOX systeem volledig worden gerecycled, zodat het plastic afval weer een tweede leven krijgt. PET/PET360 glazen zijn dus in ecologisch opzicht de allerbeste keus.

Laat je plastic bierglazen rondom bedrukken

Wil je echt opvallen? Wij helpen je graag een handje. Kies ervoor om jouw bierbekers te laten bedrukken. Onze PET/PET360 glazen zijn gemakkelijk te voorzien van een persoonlijke bedrukking. Dit kan een merk- of productnaam zijn, maar ook een promotionele boodschap of actiepromotie. Voor de 5 inhoudsmaten van onze Tulip-serie kan dit in de bovenste of onderste ring van het PET glas. Ook bedrukking in beide ringen is mogelijk. Dit berekenen wij als een dubbele drukgang. Deze dry-offset bedrukking is mogelijk tot maximaal 6 kleuren. Voor bedrukking kan een standaard bestand met een resolutie van 300dpi worden aangeleverd (bij voorkeur in AI, EPS of PDF formaat). Wij vermelden het maximale bedrukkingsoppervlak van het betreffende glas bij de productdetails. 

Bestel je hele assortiment bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect ben je aan het juiste adres voor tal van artikelen op het gebied van disposables en herbruikbaar. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel precies wat je nodig hebt. Van draagtrays om glazen in te dragen tot wegwerpservies en shotglazen. We hebben het allemaal.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}