Ons assortiment
 1. Terug |

Betalen bij PackagingDirect
Veilig én met keuzevrijheid

In de webshops van PackagingDirect & KoffiebekerDirect kun je veilig en gemakkelijk betalen. Voor alle online betalingen maken wij gebruik van het betaalsysteem MultiSafepay. Betalen via MultiSafepay is veilig omdat jouw rekeninggegevens altijd afgeschermd blijven wanneer je online betaalt.

Betalen kan op de volgende manieren:

 • iDeal (NL)

 • Bancontact (BE)

 • Sofort (DE)

 • Giropay (DE)

 • Creditcard

 • PayPal

 • Apple Pay

 • Google Pay

 • Amazon Pay

 • Achteraf betalen op factuur (+ € 3,50). Enkel voor zakelijke klanten, BTW-nummer verplicht.

iDeal

iDeal is de meest gebruikte betalingsmethode voor online betalingen in Nederland. Met deze methode kun je snel, vertrouwd en veilig jouw online aankopen afrekenen. Bij alle Nederlandse banken kun je gebruik maken van deze betaalmethode. Je rekent veilig af in de betaalomgeving van je bank, op basis van de beveiliging die van toepassing is bij jouw bank. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven.

Bancontact

Bancontact (voorheen Bancontact/Mister Cash) is de meest populaire betaalmethode voor online aankopen in België. De bankkaart is gekoppeld aan het tegoed op de Belgische bankrekening. Alle Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via deze betaalmethode mogelijk. Betalingen zijn altijd gegarandeerd, bevestigd en 3D-secure beveiligd. Daarnaast kun je Bancontact ook gebruiken via de Bancontact-app.

SOFORT Banking

SOFORT Banking maakt online betalen heel eenvoudig en veilig. Je gebruikt gewoon de vertrouwde gegevens die je normaal gesproken gebruikt voor internetbankieren. Het betalingsproces vindt direct plaats, zodat jouw bestelling direct kan worden verwerkt. Betalen via SOFORT Banking is op dit moment alleen mogelijk vanuit België, Duitsland & Luxemburg.

Giropay

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen.

Creditcard

Betalen met je creditcard is direct, eenvoudig en snel. MultiSafepay biedt daarbij optimale bescherming van jouw gegevens door gebruik van Verified VISA en MasterCard SercureCode.

PayPal

PayPal is een wereldwijd betaalsysteem dat gebruikt wordt voor betalingen in webshops, maar ook gebruikt kan worden om geld over te maken naar andere particulieren. Wanneer je PayPal als betaalmethode aanvinkt, wordt je automatisch doorgestuurd naar PayPal. Gebruik je PayPal voor je betaling in onze webshop? Dan kun je ook gebruik maken van de PayPal aankoopbescherming.

Apple Pay

Apple Pay is een mobiele betaaldienst, ontwikkeld door Apple Inc. waarmee gebruikers kunnen betalen met een geschikt Apple-apparaat dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart. Apple Pay vereist geen speciale eigen betaalautomaten, maar werkt op alle bestaande betaalterminals die contactloos betalen ondersteunen.

Google Pay

Google Pay is de snelle en eenvoudige manier om op miljoenen plekken te betalen: online, in winkels en andere locaties. Met Google Pay heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft om af te rekenen en blijven uw gegevens veilig. Bovendien kunt u uw account op elk moment beheren op het web of via de app.

Amazon Pay

Amazon Pay is een betaalsysteem van Amazon.com. Hiermee biedt Amazon haar gebruikers de mogelijkheid om met een gebruikersaccount op externe websites te bestellen. Qua werkwijze lijkt deze betaalmethode sterk op PayPal.

Achteraf betalen op rekening

Zakelijke klanten met een account bij PackagingDirect kunnen er ook voor kiezen om op rekening te bestellen. In dit geval dien je de bedrijfsnaam en het bijbehorende BTW-nummer op te geven. PackagingDirect hanteert een betalingstermijn van 14 dagen (tenzij anders vermeldt op de factuur) vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen. Daarnaast berekenen wij €3,50 (excl. btw) per transactie op rekening aan administratiekosten.

PackagingDirect.NL BV behoudt zich het recht voor om de keuze voor deze betaalmethode te weigeren. Dit is in beginsel alleen het resultaat van de door ons uitgevoerde kredietwaardigheidstoets bij onder andere CreditSafe.

Heb je nog vragen over onze betaalmethoden?

Neem dan gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of chat.

{{ message }}