Ons assortiment

Bedrukt: Bierglazen & Bierviltjes

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Bij PackagingDirect kun je plastic bierbekers en drinkglazen laten bedrukken of graveren met jouw logo, product aanduiding of een andere boodschap. Onze PET-bierbekers zijn stevig, glashelder en eenvoudig te personaliseren, zowel met inkt als met gravure. Wij zorgen er daarnaast altijd voor dat de verplichte SUP-vermelding op de bekers staat. Door plastic bierglazen te voorzien van jouw logo, vergroot je de naamsbekendheid op een effectieve en goedkope manier. Bovendien zorgt herhaling ervoor dat jouw boodschap of merknaam bij de doelgroep blijft hangen.

Wil je duurzame bierbekers laten bedrukken in jouw huisstijl? Kies dan voor onze PET360 serie, gemaakt van 100% gerecycled PET-afval. Zo draag je bij aan een beter milieu en laat je tegelijkertijd zien dat jouw bedrijf duurzaamheid serieus neemt.

Bierbekers bedrukken: veilig, verantwoord & voordelig

Plastic PET bierglazen zijn stevig, veilig en kunnen daarnaast uitstekend bedrukt worden. De PET-glazen in het assortiment van PackagingDirect zijn glashelder en goed stapelbaar. Na gebruik kunnen ze worden ingezameld, gerecycleerd en omgezet in nieuwe plastic bierglazen. Bij PackagingDirect bieden we niet alleen bedrukte plastic bierglazen, maar bijvoorbeeld ook bedrukte bierviltjes om je evenement op te fleuren.

Laat je plastic bierglazen bedrukken!

Wil je meer exposure voor jouw bedrijf of evenement? Laat dan je plastic bierglazen bedrukken met je eigen logo of print. Bij PackagingDirect kun je kiezen uit eenmalige of repeterende bedrukkingen met 1 tot maximaal 6 PMS-kleuren. We raden aan om een standaard bestand van minimaal 300dpi aan te leveren in AI-, EPS- of PDF-formaat. Ons team controleert ieder bestand grondig om eventuele onduidelijkheden te voorkomen en neemt in geval van vragen altijd contact met je op. Het maximale bedrukkingsoppervlak wordt vermeld bij ieder glas in de product details.

Bekers personaliseren, maar liever zonder inkt?

Als je op zoek bent naar een duurzame oplossing om single-use bekers te personaliseren zonder gebruik van inkt, dan is lasergravering de perfecte oplossing voor jou. Het is ideaal voor teksten en logo's met fijne contouren en details. Lasergravering is slijtvast, duurzaam en relatief goedkoop en kan worden toegepast op PET bierbekers. Jouw artwork wordt door een computer gestuurde laser onder hoge snelheid op de bekers gegraveerd, wat een mooi mat wit of grijs effect geeft. PackagingDirect biedt lasergravering aan voor bestellingen vanaf 50.000 bekers.

Bedrukte bierbekers bij de #1

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk, voordelig en snel al jouw plastic bierglazen personaliseren. Het 250cc plastic bierglas is het meest gekochte formaat in onze webshop. Personalisatie van plastic bierbekers is een uitstekende manier om jouw bedrijf of evenement direct te herkennen en jouw reclameboodschap uit te dragen. Bij ons kun je niet alleen plastic bier- en drinkglazen laten bedrukken, maar ook plastic champagneglazen en wijnglazen. Kies je favoriete product, upload je bestand en reken af in een veilige omgeving. Bij de aanmaak van het ontwerp kun je kiezen voor een tekst, logo, afbeelding of een combinatie hiervan. Van merk- of productnaam tot actiepromotie of promotionele boodschap.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}