Beste bezoeker,

Met ingang van 1 januari 2023 is er nieuwe wetgeving van kracht.
Hierdoor betaal je meer voor producten die onder de SUP-opslag en/of Afvalbeheerbijdrage vallen.

Meer weten? Lees het in onze blog.

Heb je vragen over je zending?

Uitstekende bezorgservice: PackagingDirect.nl biedt keuze!

De bestellingen van PackagingDirect worden geleverd door PostNL, Brouwer Transport (pallet-leveringen) en UPS (bedrukkingsorders). Standaardproducten én voor 13.00 uur besteld op een werkdag? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden!

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?

Verzending is al mogelijk vanaf €6,45. Onze verzendkosten bedragen nooit meer dan €30,45, ongeacht het aantal dozen. Is je bestelling binnen Nederland boven de €350 excl. btw? Dan is de verzending altijd gratis.


 

Gratis verzending vanaf €350 excl. btw.


Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?

PostNLPostNL
Standaard levering
Afhaalpunt
1 doos € 6,45
2 dozen € 10,45
3 dozen € 14,45
4 dozen € 18,45
5 dozen € 22,45
6 dozen € 26,45
7 dozen en meer €30,45
Besteld voor 13u op: Eerste bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

De meeste bestellingen (99,7%) worden binnen 24 uur afgeleverd.

Hoe kan ik mijn PostNL zending volgen?

Op de dag van verzending ontvang je van ons aan het begin van de avond een e-mail met daarin de PostNL track- & trace nummer(s), waarmee je bestelling makkelijk te volgen is. Voor bestellingen, geleverd via Brouwer is de track & trace optie helaas (nog) niet beschikbaar.

Wat is de levertijd?

Op werkdagen je verpakkingen en disposables voor 13:00 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden!

Verzonden via PostNL, maar ik ben afwezig

Heb je de PostNL bezorger gemist? Als je niet thuis bent zal PostNL in eerste instantie proberen het pakket af te leveren bij de buren. Als dat niet lukt, dan laat de bezorger altijd een bericht achter. De volgende werkdag komt de bezorger nogmaals langs. Wil je na de eerste afleverpoging zelf de tijd- of bezorgplaats aanpassen. Dat kan heel eenvoudig met de code die de bezorger heeft vermeld op het bericht. Tot ’s avonds 22:00 uur kun je de aflevering aanpassen naar de gewenste tijd/plaats.

Zelf jouw bezorgtijd of -plaats kiezen?

Komt het aflevertijdstip of plaats niet goed uit? Kies dan zelf waar en wanneer jij je PackagingDirect pakket(ten) wilt ontvangen. In de PostNL Track & Trace omgeving kun je zelf kiezen voor: bezorging op een ander moment (bijvoorbeeld ‘s avonds) of bezorging bij een PostNL-locatie bij jou in de buurt. Op de dag van bezorging kun je tot 6:00 uur de wijzigingen doorgeven.


Ophalen bij een PostNL-ophaalpunt (alleen voor Nederland)

Haal je jouw PackagingDirect bestelling toch liever zelf op? Geen probleem. Dat kan op één van de 2.000 PostNL-ophaalpunten. Kies, na het ingeven van je postcode, de verzendmethode: PakjeGemak. Er is altijd wel een afhaalpunt bij jou in de buurt (Bruna, Primera of supermarkt). Je ontvangt per email de track & trace code, zodat je kunt zien waar het pakket is. Zodra deze afgehaald kan worden ontvangt je een SMS (mits je het 06-nummer hebt ingevuld). Vanaf 16.00 uur ligt je bestelling klaar op het PostNL-ophaalpunt. Niet direct tijd om het pakket op te halen? Geen probleem. Jouw pakket blijft minimaal twee weken liggen op het ophaalpunt.

PackagingDirect.nl behandelt jouw bestelling met de grootste zorg

Mocht er onverhoopt toch iets misgegaan zijn, neem dan direct contact op met customer service.


Meer PackagingDirect service:

HEB JE NOG ANDERE VRAGEN?

Neem dan gerust contact op via de mail of telefonisch via +31 (0) 55 767 6100. Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar.