Ons assortiment

Recyclebaar Bekersysteem

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Als evenementenorganisator weet je natuurlijk als geen ander dat eenmalige bekers de standaard zijn. Maar helaas lopen we regelmatig over een festival terwijl we tot onze enkels door de plastic bekers heen moeten lopen. Met het unieke bekersysteem voor recycling van PackagingDirect is dat verleden tijd! Dankzij kleurrijke boxen die je op het festivalterrein plaatst om bekers in te zamelen verzamel je gemakkelijk en snel de bekers voor recycling. Zo kunnen de door jou gebruikte bekers gerecycled worden en gewoon weer als nieuwe bekers ingezet worden.

Maak jouw evenement, buurtfeest of bedrijfskantine ook klaar voor inzameling en recycling. Met de handige inzamelboxen en verzamelzakken voor PET bekers zamel je gemakkelijk en snel plastic bekers in. Ga je helemaal voor circulair? Bekijk dan ook zeker onze PET360®-bekers. Deze bekers zijn voor 100% gemaakt van gerecycled plastic en zijn daarnaast ook uitstekend voor inzameling en recycling.

rEVENT en PackagingDirect

Inzameling, hoogwaardige recycling en een gezonder milieu. Dat is precies wat je kunt bereiken met het plaatsen van een recyclebaar bekersysteem. Daarnaast werkt PackagingDirect samen met rEVENT. Een partij die zich inzet om recyclen op evenementen, bij voetbalwedstrijden en tal van andere locaties gemakkelijker te maken. In ons assortiment is een groot aantal artikelen terug te vinden die voldoen aan de hoge eisen voor recycling met rEVENT. Meer weten? Kijk op onze rEVENT-pagina of bezoek de website van rEVENT.

Wacht niet langer: ga ook voor recycling

Het recycleren van bekers voor eenmalig gebruik heeft een groot aantal voordelen. Met een inzamelbox vergroot je het gemak voor festivalbezoekers om de bekers in de daarvoor bestemde bakken te deponeren. Hierdoor blijft er minder afval achter en is de kans op versplintering van plastic bekers een stuk kleiner. Zo heb je minder werk van het opruimen van een festivalterrein en draag je positief bij aan het milieu. Daarnaast kan plastic ontzettend vaak worden omgesmolten en weer opnieuw ingezet worden. Door op een goede manier te recycleren zal er in de toekomst ook minder grondstof nodig zijn.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}