Ons assortiment

Bekers & Mokken: Kartonnen koffiebekers

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Kartonnen bekers van PackagingDirect: de beste kwaliteit, gegarandeerd lekvrij en leverbaar met verschillende prints. Van neutrale, witte bekers tot koffiebekers met een mooi ontwerp. Voor elke inhoudsmaat heeft PackagingDirect wel een papieren beker beschikbaar. Van de kleine 115cc espressobeker tot een 450cc Coffee To Go beker, met extra veel inhoud.

Kartonnen bekers: vind hier je kartonnen koffiebekers

Kartonnen bekers zijn ideaal voor op kantoor. Het voordeel van kartonnen bekers is dat je ze kunt weggooien na gebruik. Wanneer je aan het werk bent heb je niet altijd de tijd om alle kopjes af te wassen. Kartonnen bekers schelen op deze manier een hoop tijd. Hiernaast kunnen koffiebekers karton ook niet kapotgaan zoals een glas of een kopje dit kan. Dit betekent dat het gebruik van kartonnen koffiebekers ook zorgt voor minder risico op breken.

Wegwerp koffiebekers: Ook ideaal voor thuisgebruik en op feestjes

Ook voor gebruik thuis kunnen wegwerp kartonnen bekers veel voordelen bieden. Zo kun je bij verjaardagsfeesten waar veel kinderen komen er bijvoorbeeld voor kiezen om kartonnen bekers te kopen. Kartonnen bekertjes zijn voor kinderen vaak ook veiliger. Plastic koffiebekertjes zijn over het algemeen gemakkelijker te breken waardoor er scherpe randjes ontstaan. Met koffiebekers van karton heb je dit probleem niet.

Bij ons vind je allerlei soorten bekers

Ben je op zoek naar kartonnen bekers voor je bedrijf of gewoon voor thuis? Kijk dan eens verder in onze webshop. We hebben een breed aanbod aan kartonnen bekers. In onze webshop vind je een breed aanbod aan verschillende soorten bekers. Leverbaar in verschillende maten, met verschillende prints en zelfs naar eigen smaak of stijl in te richten met onze bedrukte koffiebekers. Je kunt in de webshop ook gemakkelijk koffiebekers bestellen. Daarnaast bieden we een ruim aanbod aan herbruikbare koffiebekers.

Praktische papieren bekers

Ben je op zoek naar kartonnen bekers van topkwaliteit? Wij hebben een geweldig assortiment papieren bekers. Van de zeer voordelige Schotse Ruit tot aan de populaire Kraft koffiebekers. Geschikt voor warme dranken als koffie, thee en warme chocolademelk. Leverbaar in diverse formaten. Topkwaliteit, perfecte service en snelle levering!

Met of zonder handige koffiebekerdeksels

PackagingDirect levert een zeer uitgebreid assortiment kartonnen bekertjes met koffiedeksels. Van de 70,3mm koffiedeksel voor 180cc/7oz bekers tot een 90mm deksel voor onze allergrootste bekers. Ideaal voor al je warme ‘to-go’-dranken. Voordelig leverbaar in zwart en wit. Zo kun je onbezorgd genieten van de inhoud, zonder te morsen.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}