Ons assortiment

Drinkglazen

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Binnenkort een feestje? Dan zijn onze praktische plastic drinkglazen een uitstekende oplossing! Hygiënisch in gebruik, onbreekbaar, eenvoudig te stapelen en glashelder. Drinkglazen zijn leverbaar in alle formaten en materialen (PP, PS, recycled PET of PET glazen). Bier, frisdrank, wijn, water, vruchtensap of gewoon limonade: deze glasheldere plastic glazen zijn een uitkomst voor alle koude dranken.

Veelzijdige Plastic Drinkglazen

Disposable drinkglazen zijn niet alleen makkelijk in gebruik; ze bieden ook glasheldere voordelen. Zo worden jouw drankjes smaakvol gepresenteerd. Geschikt voor allerlei doeleinden en leverbaar in vele formaten. Een uitkomst op elk feest of evenement. En het eenmalige gebruik is wel zo praktisch en hygiënisch. 

Combineer met shotglaasjes, champagne-, wijn- en bierglazen

Ook nog plastic shotglaasjes, plastic wijn- en/of champagneglazen nodig? De feestelijke plastic champagneglazen en wijnglazen op (vaste) voet maken van ieder evenement een bruisend feest! Deze plastic glazen zijn van hoge kwaliteit, mooi gevormd en glashelder. Polystyreen (PS) glazen liggen prettig in de hand en kunnen wel tegen een stootje. Plastic shotglazen (of borrelglazen) zijn leverbaar in meerdere kwaliteiten en volumes: 20ml en 40ml. Perfecte kleine glaasjes om je favoriete shotjes en andere drankjes in te serveren. Deze borrelglazen worden ook vaak gebruikt als maateenheid, bijvoorbeeld in recepten voor de bereiding van cocktails. Bovendien hebben we kwalitatieve plastic bierglazen in ons assortiment. 

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}