Ons assortiment

Bakjes & Schalen: Menuboxen

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Hamburgerdoosjes en menuboxen, leverbaar in duurzaam suikerriet (bagasse) of schuim (EPS foam). Met handig scharnierdeksel. Ideale, handzame verpakkingen voor horeca- en cateringbedrijven. Verse koude en warme lunches, hamburgers, salades en andere snacks worden perfect gepresenteerd. Laag in gewicht & hoge stabiliteit. Leverbaar in verschillende afmetingen en dieptes.

EPS menubakken: pérfecte isolatie

EPS menuboxen zijn eenvoudig te vullen en houden etenswaren langer op temperatuur. De foam menubakken zijn goed stapelbaar, eenvoudig mee te geven en ze zorgen voor een perfecte presentatie van het gerecht. En bij de twee en drie vaks versies blijft de inhoud uiteraard perfect gescheiden. Ideaal voor een compleet menu! Foam maaltijdboxen zijn stevig, licht in gewicht en hygiënisch.

Suikerriet menuboxen; duurzaam alternatief

De maatvoering van onze Bio suikerriet menuboxen en hamburgerboxen komt overeen met onze foam series. Suikerriet boxen zijn gemaakt van het natuurlijke materiaal suikerriet, een grassoort die wordt gebruikt voor de productie van suikerriet. Na het winnen van de suiker blijven er restvezels over, van waaruit de maaltijdbakken worden geperst. 100% biologisch afbreekbaar, vormvast en hitte bestendig. Combineer ook met onze suikerriet (bagasse)borden serie (in vierkant en rond).

Hamburgerbakjes en -boxen

In ons assortiment vind je verschillende soorten doosjes. Je kunt je hamburger verpakken in de kleine en grote boxen van foam (XPS), in de doosjes van karton of in de duurzamere bakjes van suikerriet. Deze isolerende verpakkingen houden je hamburgers lang op temperatuur.

Hamburgerboxen van XPS

Er zijn twee verschillende boxen van XPS te bestellen. De kleine IP7 uitvoering is perfect voor de reguliere hamburger. Deze box is 125 mm breed en heeft een lengte van 128 mm. Voor de grotere burgers kunt u kiezen voor de IP6. Deze box is 150 mm breed, heeft een lengte van 150 mm en is met dit formaat geschikt voor de grote hamburgers. Beide boxen zijn gemaakt van XPS, een soort schuimmateriaal. Dit materiaal is isolerend en houdt de warmte daarom goed vast. De boxen hebben een scharnier waardoor ze gemakkelijk open en dicht te maken zijn. De inkeping zorgt ervoor dat de hamburgerbakjes niet opengaan tijdens het vervoeren.

Hamburgerdoosjes van karton

De doosjes van karton zijn waarschijnlijk het bekendste verpakkingsmateriaal om hamburgers in te verpakken. De doosjes zijn geschikt voor de hamburgers van normaal formaat. Het karton is 100% vetvrij en lekt niet! Daardoor is het een goed alternatief voor de hamburgerboxen van XPS. De doosjes zorgen, net als de andere hamburgerbakjes, voor het behouden van de temperatuur van de hamburger. De kartonnen doosjes kunnen ook gebruikt worden bij het verpakken van broodjes en etenswaren die níet op temperatuur hoeven te blijven. Denk bijvoorbeeld aan belegde broodjes. Het allermooiste: de boxen kunnen na gebruik gewoon bij het oud papier! Deze kartonnen doosjes kunnen daarom niet ontbreken bij jouw foodtruck of (afhaal)restaurant.

Opvallend presenteren in Vetvrij Papier ‘News Paper’

Vetvrij wikkelpapier is ideaal voor het verpakken van allerlei soorten etenswaren en snacks. Dankzij de hoge vezeldichtheid van het papier dringen vloeistoffen en vetten minder gemakkelijk door. Het vetvrije papier stoot vet en vocht als het ware af. Ideaal voor hamburgers, pizzapunten, wraps maar ook allerlei overheerlijke broodjes. De New Paper variant heeft een ruim formaat van 30 x 30 cm en is voorzien van een krantbedrukking. Combineer ook met onze vetvrij papieren zakjes met 2 zijden open. Hiermee worden je burgers, pizzapunten en andere snacks extra leuk én smaakvol gepresenteerd. Verpakt per 500 vetvrije zakjes en leverbaar in twee formaten: klein (13x15cm) en groot formaat (17x17cm).

Naast menuboxen hebben we ook verschillende andere catering benodigdheden voor je beschikbaar. Denk aan papieren broodzakken, amuse bakjes of serveerschalen voor horeca.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}