Ons assortiment

Draagtrays & Bekerhouders

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Draagtrays kunnen natuurlijk niet ontbreken op een festival, op kantoor of op welke locatie dan ook waar veel gedronken wordt. Bij PackagingDirect bestel je gemakkelijk en snel de beste draagtrays voor koffiebekers en plastic glazen. Van handige bekerhouders tot de enige echte Festitray®. Je bestelt ze gemakkelijk en snel bij ons!

Ga ook voor een gemakkelijkere manier om je drankjes te verplaatsen over een festivalterrein, op kantoor of sportclub. Met een draagtray kun je namelijk gemakkelijk meerdere drankjes meenemen!

De unieke Festitray

PackagingDirect is met trots de enige verkoper van de Festitray. Deze handige draagtray biedt plaats aan maximaal 5 drankjes en kan naar eigen wens samengesteld worden met twee verschillende kleuren. Daarnaast is het ook nog mogelijk om deze te bedrukken of graveren. Ideaal voor sportverenigingen, festivals en locaties waar regelmatig met plastic glazen wordt gelopen.

Daarnaast zorgt de Festitray ervoor dat je wendbaar bent en blijft, in tegenstelling tot de gemiddelde tray. Hierdoor loop je een kleiner risico op verspilling van het drinken en begeef je je gemakkelijk door een grotere mensenmassa.

Verschillende mogelijkheden

Bij PackagingDirect vinden we het belangrijk dat je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Om die reden vind je in ons ruime assortiment ook verschillende draagtrays. Van draagtrays van pulp tot duurzaam gemaakte biertrays van gerecycled plastic. Op deze manier kun je kiezen voor de beste oplossing voor jouw evenement, sportvereniging of festival.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}