Ons assortiment

Aluminiumfolie

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Een van de meest gebruikte artikelen in de keuken is aluminiumfolie. Of het nu gaat om zakelijk of particuliergebruik. Aluminiumfolie wordt gebruikt voor tal van verschillende situaties. Of het nu gaat om het verpakken van artikelen om te zorgen voor temperatuurvastheid, het afdekken van eten in de koelkast of als onderlegger van het gasfornuis. Aluminiumfolie is goed te gebruiken in tal van situaties.

Online aluminiumfolie bestellen

Bij PackagingDirect bestel je gemakkelijk en snel online aluminiumfolie. De verschillende soorten alu folie in ons ruime assortiment sluiten perfect aan bij de wensen van onze klanten. Van extra brede aluminiumfolie op rol tot normale rol en van speedwrap tot normale verpakking. In het ruime assortiment op onze website is de perfecte rol aluminiumfolie zeker te vinden. Ben je op zoek naar vershoudfolie? Ook dat hebben we in ons ruime assortiment opgenomen.

Hoogwaardig aluminiumfolie kopen

Bij PackagingDirect vinden we het belangrijk dat je kwaliteitsproducten koopt. Ons assortiment met aluminiumfolies is van de hoogste kwaliteit. Alle aluminiumfolies die je bij ons in het assortiment kunt vinden zijn flexibel en tegelijkertijd stevig. Ben je op zoek naar afwijkende afmetingen die je niet op onze website kunt vinden? Wellicht kunnen we je dan ook een handje helpen! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en we gaan voor je op onderzoek uit!

Grote rollen aluminiumfolie

Als ondernemer wil je niet meerdere keren per dag je rollen aluminiumfolie moeten vervangen. Het is simpelweg gewoon een onnodige tijdsinvestering. Bij PackagingDirect bestel je daarom gemakkelijk en snel grote rollen alu folie met een lengte tot wel 150 meter! Daarnaast worden de meeste rollen alufolie in ons assortiment geleverd in een cutterbox. De tandjes in het karton van de cutterbox helpen je bij het afscheuren van de aluminiumfolie. Hierdoor scheur je gemakkelijk op een rechte manier af op de lengte die jij nodig hebt.

Combineer je bestelling met een dispenser

Het recht afsnijden van aluminiumfolie kan soms nog wel eens een flinke uitdaging zijn. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken is het ook mogelijk om een dispenser bij je bestelling aan te schaffen. Een dispenser voor aluminiumfolie helpt je bij het recht afsnijden van de juiste hoeveelheid aluminiumfolie. Zo houd je de folie netjes en kun je op een efficiënte en snelle manier door blijven werken.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}