Ons assortiment

Maaltijdbakken

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Als eigenaar van een cateringbedrijf, cafetaria, foodtruck, afhaalrestaurant of maaltijdbezorgdienst wil je je voedselproducten warm, hygiënisch én praktisch aanbieden. De maaltijd bakjes van PackagingDirect combineren al deze eigenschappen in een stevig ontwerp. Dankzij ons veelzijdige aanbod vind je altijd de juiste maaltijd verpakking voor afhalen en bezorgen, maar ook serveerschalen voor presentatiedoeleinden.

Maaltijdbakken voor de horeca

Voor het verpakken van een meeneemmaaltijd kun je niet elke willekeurige bak gebruiken. Met name uitgebreidere menu’s en minder algemene gerechten vragen om maaltijd bakjes met een bepaald ontwerp. Een deel van onze maaltijdbakken is dan ook ontwikkeld voor restaurants en eetgelegenheden die zich op meer specifieke producten richten. Je kunt bij ons terecht voor vrijwel elke maaltijd verpakking, variërend van menuboxen tot sushitrays. Speciaal voor bijgerechten en sauzen hebben we handige compacte maaltijd bakjes.

Maaltijdbakjes met deksel

Om de hygiëne te bevorderen en producten langer op temperatuur te houden, verkopen wij diverse maaltijd bakjes die zijn voorzien van een deksel. Het assortiment biedt keuze uit bakjes met een vast en los deksel. In de eerste categorie vind je onder andere hamburgerdoosjes en menubakken 3-vaks met een deksel. Dit soort maaltijdbakjes met een vast deksel is erg geschikt voor cateraars op evenementen. Bakken met afneembare deksels worden vooral gebruikt door takeaways, afhaalrestaurants en bezorgdiensten. We hebben maaltijd bakjes met losse deksels van materialen als karton, palmblad en plastic.

Wegwerp maaltijdbakjes

Als je voor het gemak van eenmalig gebruik gaat, zijn wegwerp maaltijdbakjes ideaal. Je koopt deze bij ons in uiteenlopende materialen. Zo is er een mooi aanbod aluminium bakjes. Aluminium maaltijdbakken zijn leverbaar in veel ontwerpen. Een meer milieuvriendelijke keuze is materiaal dat biologisch afbreekbaar is. Onder andere maaltijd bakjes van palmblad en suikerriet komen dan in aanmerking. Wegwerp maaltijdbakjes van palmblad en suikerriet kunnen worden gecomposteerd en mogen dus bij het gft-afval.

Herbruikbare maaltijdbakjes

Ga je liever voor maaltijdbakken die je keer op keer kunt gebruiken? Dan hebben we een groot aantal plastic maaltijdbakjes van materiaalsoorten als PP en CPET. Deze kunststoffen kunnen tegen zeer wisselende temperaturen. Daardoor zijn de maaltijdbakjes magnetron- en ovenbestendig, maar ook in te vriezen. Voor het reinigen gebruik je gewoon de vaatwasser. Of je nu wegwerp of herbruikbare maaltijdbakjes kopen wilt, PackagingDirect heeft altijd een verpakkingsoplossing die aan jouw wensen voldoet.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}