Ons assortiment

Bekers & Mokken: Herbruikbare Koffiebekers

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Herbruikbare koffiebekers zijn de meest perfecte oplossing voor iedereen die graag een kopje koffie of thee drinkt, maar tegelijkertijd de ecologische voetafdruk wil verkleinen. De herbruikbare koffiebekers in ons assortiment zijn ontwikkeld om steeds opnieuw gebruikt te worden, in tegenstelling tot de wegwerpbeker.

Duurzaam & milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van een herbruikbare koffiebeker kies je voor een duurzame en milieuvriendelijk alternatief voor de kartonnen koffiebekers. Zo draag je onder andere bij aan de vermindering van de hoeveelheid afval. Daarnaast bespaar je op de kosten, een herbruikbare koffiebeker kun je namelijk tal van keren blijven gebruiken waar je een kartonnen koffiebeker over het algemeen na gebruik weggooit.

Kiezen uit onze unieke bedrukkingen

De herbruikbare koffiebekers is ons assortiment zijn voorzien van unieke ontwerpen. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld de welbekende Scotty-print (Schotse Ruit) als herbruikbare koffiebeker, maar kun je ook kiezen voor een koffiebeker met leuke quotes. Liever je eigen bedrukte koffiebekers? Ook dat is mogelijk!

Gemaakt van PP360®

Al onze herbruikbare koffiebekers zijn gemaakt van stevig PP360®-materiaal. Dit materiaal is bestand tegen de hogere temperaturen van warme dranken, 100% voedselveilig en versplintert niet! Daarnaast blijft de beker, ook bij de hogere temperaturen, goed vast te houden. Is de beker, door het regelmatige gebruik, uiteindelijk versleten? Dan kan het polypropyleen weer goed gerecycleerd worden.

Nieuwe wetgeving: herbruikbaar heeft de toekomst

Daarnaast zijn verschillende overheden in Europa, waaronder de Nederlandse overheid, bezig met het terugdringen van de hoeveelheden wegwerpplastic. Vanaf 1 januari 2024 mogen daarom, alleen nog in uitzonderingssituaties, kartonnen koffiebekers en plastic koffiebekers worden gebruikt voor consumptie ter plaatse. Onze herbruikbare koffiebekers voldoen aan de eisen die gesteld worden door het ministerie en zijn dan ook een prima alternatief voor onder andere kantoren en locaties waar ter plaatse wordt genoten van een heerlijk drankje.

Liever een eigen print op je herbruikbare koffiebeker?

We snappen dat je graag je eigen herbruikbare koffiebeker wil gaan vormgeven. Dat kan bij PackagingDirect! Op dit moment zijn we nog druk bezig met het realiseren van deze optie, kom binnenkort gerust terug, of vraag onze klantenservice voor meer informatie.

Daarnaast ben je bij PackagingDirect ook aan het juiste adres voor tal van andere verpakkingsoplossingen waaronder plastic drinkglazen, bedrukte bekers en wegwerp borden.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}