Ons assortiment

Bekers & Mokken: Koffiedeksels

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Ben je op zoek naar plastic deksels voor koffiebekers in verschillende diameters? Ook dan ben je bij PackagingDirect aan het juiste adres. In ons ruime assortiment zijn tal van oplossingen te vinden op het gebied van verpakkingen. Met een handige deksel op je coffee-to-go blijft de koffie lekker warm en gaat deze niet over het randje tijdens het lopen!

Kunststof Koffiedeksels in alle populaire diameters

De goed afsluitbare koffiedeksels voor koffiebekers van PackagingDirect zijn leverbaar in 3 diameters: Ø70,3mm, Ø80mm en Ø90mm. Deze ideale deksels van kunststof zorgen ervoor dat de inhoud perfect op temperatuur blijft. Daarnaast is jouw koffie of thee ook nog eens afgedekt van eventueel stof en zand. De deksels zijn uiteraard voorzien van een gemakkelijke drinkopening. Hierdoor neem je je koffie mee waar je maar wilt! Zo kun je maximaal genieten van een heerlijke cappuccino, thee of een ander warm drankje.


Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden. Bestel je voor tenminste €350? Dan is verzending van je bestelling gratis.

{{ message }}