Beste bezoeker,

Met ingang van 1 januari 2023 is er nieuwe wetgeving van kracht.
Hierdoor betaal je meer voor producten die onder de SUP-opslag en/of Afvalbeheerbijdrage vallen.

Meer weten? Lees het in onze blog.

Categorie

Koffiedeksels & sleeves

Ben je op zoek naar plastic deksels voor koffiebekers in verschillende diameters? Dan ben je bij DisposableDirect aan het juiste adres. In ons ruime assortiment zijn tal van oplossingen te vinden op het gebied van verpakkingen. Met een handige deksel op je coffee-to-go blijft de koffie lekker warm en gaat deze niet over het randje tijdens het lopen!
Naast koffiedeksels in de meest gebruikte formaten koffiebekers kun je bij ons ook terecht voor sleeves en koffiebekers. Zo heb je binnen no-time alles in huis wat je nodig hebt om jouw koffie te verkopen!

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 2500 betrouwbare reviews

Kunststof Koffiedeksels in alle populaire diameters

De goed afsluitbare koffiedeksels van voor wegwerp bekers DisposableDirect zijn leverbaar in 3 diameters: Ø70,3mm, Ø80mm en Ø90mm. Ideale kunststof deksels, die de inhoud perfect op temperatuur houden en de inhoud gedeeltelijk afdekken. Uiteraard voorzien van een gemakkelijke drinkopening. Hierdoor neem je je koffie mee waar je maar wilt! Zo kun je maximaal genieten van een heerlijke cappuccino, winterse thee of een ander warm drankje.

Perfecte isolatie én bescherming

Geen vingers meer branden aan te hete koffiebekers? Kies van voor onze voordelige kartonnen sleeves. Kraft sleeves zijn leverbaar in twee diameters en dus te gebruiken op vrijwel alle koffiebekers. Heb je vragen over dit product? Neem dan gerust contact op met customer service.

Bekijk ook onze kartonnen koffiebekers, plastic bekers, ijsbekers, milkshake bekers en salade- en smoothiebekers.