Ons assortiment

Pizza benodigdheden

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Krimpfolie is ontwikkeld voor het omhullen van een product met een beschermend laagje plastic. Deze pizzafolie is krimpfolie die speciaal ontwikkeld is voor het omhullen van je versbereide pizza. Het is ideaal om grotere hoeveelheden pizza te kunnen maken, terwijl je ze toch zo kunt bewaren dat ze optimaal hun smaak en versheid behouden.

Waar is pizzafolie van gemaakt?

De pizzafolie is gemaakt van een stof genaamd polyolefine, oftewel POF. POF is een mengeling van polyethyleen en polypropyleen. Het is een heldere, blinkende pizzafolie die een hoge scheurweerstand heeft. Daarnaast is POF een niet-toxische stof, waardoor het veilig is om met voedsel, zoals pizza's, in contact te komen. Na gebruik is de pizzafolie perfect te recyclen.

Hoe werkt pizzafolie?

Pizzafolie is een speciaal soort folie dat zal krimpen rond het product dat wordt ingepakt. Dit krimpen wordt ingezet door het gebruik van warmte tegen het folie. Je brengt de folie aan met een zogenaamde wrappermachine of door een warmtebron te gebruiken. Je legt de versbereide pizza op een speciaal daarvoor geproduceerde kartonnen pizzaonderlegger die net iets kleiner is dan de doorsnede van de pizza. De rol met pizza folie heeft voorgeperforeerde randen langs waar je de vellen netjes kunt afscheuren. Je legt een folievel recht bovenop de pizza. De warmte aan de onderkant zal ervoor zorgen dat wanneer je de zijkanten naar beneden vouwt ze strak rondom de pizza komen te zitten. Doordat de krimp in zowel de lengte als de breedte werkt, zal je altijd een nette, strakke omhulling hebben rond je pizza.

Het gebruik van pizzafolie is ideaal voor voor het beschermen van invloeden van buitenaf. Je kan pizza’s zo gemakkelijk stapelen zonder bang te hoeven zijn dat je topping verschuift of beschadigt. Doordat de pizza op de kartonnen onderlegger wordt gelegd, zorg je er meteen voor dat je zo hygiënisch mogelijk kan werken. Je raakt immers je pizza niet meer onnodig aan. Minder handelingen zorgen ook voor zo min mogelijk risico op contaminatie. Je kan de pizza na het wrappen invriezen of in de koeling bewaren. Het spaart je op die manier ook erg veel tijd uit. Wanneer je de pizza nodig hebt, haal je ze gemakkelijk weer uit de pizza folie.

Wat zijn de voordelen van pizzafolie?

De folie is gemakkelijk in gebruik, neemt weinig plek in doordat het netjes op een rol zit. Ook is het veilig voor voedsel en goed recycleerbaar. De rol is voorgeperforeerd, waardoor je nooit zelf hoeft af te meten tot waar je folie nodig. Daarnaast is de folie beschikbaar in twee formaten, dus kies wat voor jouw toepassing het beste werkt.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}