Ons assortiment

Draagtrays & Sleeves

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Beschik je over een to-go koffiewinkeltje, afhaalrestaurant of ga je binnenkort een evenement organiseren? Maak het je klanten en bezoekers een stukje gemakkelijker met onze bekerhouders en draagtrays. Onze bekerhouders en draagtrays zorgen namelijk voor goed draagcomfort en helpen jouw personeel of klanten met het gemakkelijk vervoeren van drankjes.

Dragen zonder knoeien

Ben je op zoek naar een manier om meerdere drankjes makkelijk te vervoeren? Gebruik dan een draagtray, in dialect ook wel bret of bretje genoemd. PackagingDirect heeft verschillende soorten dienbladen voor bekers in het assortiment. Zo hebben we handige draagplateaus van verschillende materialen. Een draagtray voor bekers maakt het een stuk makkelijker voor je klanten om hun drankjes te dragen. Het is dus erg klantvriendelijk! Draagtrays kunnen gebruikt worden voor verschillende soorten bekers, waaronder koffiebekers, bierglazen, frisdrankglazen, wijnglazen en shakebekers.

Verschillende materialen

Voor elke toepassing hebben wij een draagtray. In een zakelijke setting, bijvoorbeeld op kantoor, gebruik je een PS kunststof houder van hard plastic. Makkelijk te reinigen en keer op keer herbruikbaar. Bij een takeaway concept met koffiebekers zijn de papierpulp trays erg geschikt. Pulp is voorgevormd cellulose dat erg stevig en veilig is. Met pulp draagtrays vervoer je moeiteloos onze kartonnen bekers. Pulp is bovendien volledig recyclebaar en mag in de 360BOX.

En dit mag ook in de 360BOX: stevige draagtrays van golfkarton en plastic draagtrays! Plastic PET360® draagtrays gebruik je vooral met onze PET360® bier- en frisdrankbekers, die passen er perfect in! De PET360® draagtrays zijn gemaakt van gerecycled plastic en kunnen na gebruik wéér gerecycled worden. Na gebruik gooi je de tray weg in de 360BOX voor plastic. Plan een ophaalafspraak in, en wij zorgen er dan voor dat van het ingeleverde materiaal weer nieuwe PET360® bekers en trays worden gemaakt. Een volledig circulair systeem dus. Voor kartonnen dienbladen voor bekers geldt hetzelfde, maar die gooi je weg in de 360BOX voor karton.

PackagingDirect, voor jouw totaal oplossing!

Naast praktische draagtrays vind je bij ons een ruim assortiment bekers en drinkglazen. Denk aan kartonnen bekers voor koffie, ijs of milkshakes en plastic glazen voor bier, fris, champagne of een borreltje. Wij hebben het allemaal! Welke beker of glas je ook kiest, de inhoud wordt altijd prachtig gepresenteerd met de bekers van PackagingDirect. Wist je dat je veel van onze producten kunt laten bedrukken met je eigen logo of ontwerp? Kijk bij het product naar alle voorbeelden. En heb je geen eigen ontwerp, dan kunnen wij dat voor je maken. Bestel nu snel je handige draagtrays bij PackagingDirect.nl!

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}