Ons assortiment

Diamantzakken

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Het maken van een geschenkpakket kan natuurlijk best wat voeten in de aarde hebben. Je wilt natuurlijk wel dat het pakket dat je hebt samengesteld er ook op visueel gebied perfect uitziet. Bij PackagingDirect helpen we je graag bij de zoektocht naar een geschikte verpakking. Op het gebied van geschenkverpakkingen kunnen onze diamantzakken natuurlijk niet ontbreken.

Diamantzakken zijn een soort zak voor het verpakken van artikelen. Ze zijn uitermate geschikt voor het verpakken van leuke cadeaupakketten en de wat grotere artikelen. Niet gevonden wat je zocht? Wellicht ben je dan op zoek naar blokbodemzakken of stazakken.

Wat zijn diamantzakken?

Diamantzakken zijn doorzichtige zakken die vaak worden gebruikt om cadeaupakketten leuke artikelen en meer in samen te stellen en te verpakken. Naast onze diamantzakken kun je ook rondellen bestellen. Deze ronde kartonnen zijn speciaal gemaakt om extra stevigheid te realiseren in een diamantzak. Hierdoor kun je ook artikelen als wijnflessen en flesjes bier verpakken in deze zakken.

Leverbaar in verschillende afmetingen

Het hebben van diamantzakken is natuurlijk ideaal voor ieder type bedrijf. Het samenstellen van cadeaupakketten kan namelijk in iedere functie wel een keer voorkomen. Om je zo goed mogelijk te helpen hebben we diamantzakken in verschillende afmetingen in ons ruime assortiment opgenomen. Zo is er altijd wel een diamantzak die aansluit bij jouw wensen.

Vergeet je rondellen niet te bestellen!

De diamantzakken in ons assortiment worden allemaal zonder bodemkarton geleverd. Heb je bodemkartonnen nodig om je producten goed te kunnen verpakken? Bestel deze dan apart! Zo kun je direct aan de slag met de bestelde diamantzakken en het samenstellen van pakketten!

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}