Ons assortiment

Tassen & Zakken: Puntzakken

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Een puntzak is een erg handige manier om voedsel mee te nemen. Het is makkelijk om vast te houden, terwijl je rond loopt. Bakjes kunnen scheef gehouden worden en als het voedsel in een bakje aan de ene kant op is, helt het bakje aan de andere kant over. Dat probleem heb je bij puntzakken niet.

Je begint met het bovenste gedeelte eruit te pakken, waardoor het zwaartepunt altijd onderin blijft. Dat maakt een puntzak een ideale manier om patat of snoepjes mee te nemen terwijl je rondwandelt.

Het is zeer geschikt voor festivals en buitenevenementen, maar ook op familiefeestjes zijn ze handig om bijvoorbeeld snoepjes in te doen voor de kinderen. Bij PackagingDirect leveren we snel, in diverse maten en opdrukken.

Stevig recycleerbaar materiaal

Onze puntzakken zijn gemaakt van polypropyleen, afgekort tot PP. Polypropyleen is een stevige plasticsoort dat veel gebruikt wordt in harde kunststofmaterialen die lang meegaan. De puntzak gaat niet snel kapot, wat bij een papieren zakje wel eens wil gebeuren. Polypropyleen is niet milieuvervuilend. Dat kun je gauw gaan denken bij het woord plastic, maar PP is een plastic die goed te recyclen is. Hoe beter te recyclen, hoe beter voor het milieu. Dat is wat wij bij PackagingDirect belangrijk vinden en daarom kiezen we speciaal voor materiaal dat zo min mogelijk belastend is voor het milieu.

Puntzakken met leuke opdrukken

Je kunt bij ons kiezen voor puntzakken met én zonder opdruk. Daarmee kun je een feestje extra opvrolijken. Wat dacht je van een puntzak met een clown? Of een zakje met slingers? Erg leuk bij een kinderfeest. Maar ook volwassenen hebben behoefte aan een gezellige sfeer. Een puntzak lijkt een simpel ding, maar een opdruk van slingers draagt net dat beetje extra bij aan het samenzijn op een feest of festival.

Voor speciale feestdagen hebben we aangepaste puntzakken. Kerstmis, Sinterklaas, Valentijnsdag, we hebben het in ons assortiment. Voor nostalgische momenten is er zelfs een Nederlandse versie, compleet met vlaggen en klompen. Leuk om te gebruiken rond koningsdag of voetbalwedstrijden van het Nederlandse elftal.

Heb je een cafetaria of snoepkraam op een plek waar veel toeristen komen? Dan is zo'n Nederlandse puntzak het hele jaar door te gebruiken. Uiteraard vind je in ons ruime assortiment we ook blanco puntzakken. Deze blanco zakjes kunnen de verkoop van je product stimuleren vanwege het feit dat deze doorzichtig is.

Puntzakken in verschillende maten

Bij de meeste zakken kun je kiezen tussen twee formaten. De grootste is 250 bij 460 mm. Daar kan ongeveer een pond in. De kleinste is 180 bij 370 mm, waar ongeveer een half pond in kan. Welke voor jou het beste is, hangt af van het product dat jij serveert. De blanco versie is ook verkrijgbaar in een nog groter formaat, namelijk 340 bij 500 mm. Ideaal voor een grote inhoud. Eenvoudig te bestellen bij PackagingDirect en snel geleverd.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}