Beste bezoeker,

Met ingang van 1 januari 2023 is er nieuwe wetgeving van kracht.
Hierdoor betaal je meer voor producten die onder de SUP-opslag en/of Afvalbeheerbijdrage vallen.

Meer weten? Lees het in onze blog.

Categorie

Broodzakken

Bij DisposableDirect vind je broodzakken met en zonder venster van een hoge kwaliteit in diverse formaten. Daarnaast zijn deze direct uit voorraad leverbaar. Wij bieden hierbij de keuze tussen verschillende varianten papieren broodzakken om allerlei soorten broodjes te kunnen verpakken en zo op professionele wijze mee te geven aan klanten.
De broodzakken zijn ideaal voor broodsneden, baguettes, stokbroden en nog veel meer. Ze kunnen gebruikt worden voor directe consumptie, maar ook voor on-the-go gebruik, waarbij de inhoud lang knapperig en vers blijft. Zoek jij naar een duurzaam alternatief voor de traditionele, plastic broodzak? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Veelzijdige FSC inpakzakken, snackzakken en papieren broodzakken

Op zoek naar duurzame snackzakken? Onze bedrukte 1-, 2- en 3 ponds snackzakken zijn zeer breed inzetbaar en perfect voor o.a. snackbars, cateraars en foodcenters. De inpakzakken zijn gemaakt van vet- en vochtwerend ersatzpapier, samengesteld volgens het FSC Mix-label. En dankzij de handige opening kun je de snackzakken gemakkelijk openen en heel snel vullen. De meest verkochte snackzakken voor het verpakken van frietjes, broodjes, kroketten en andere snacks. De zakjes zijn voorzien van opdruk ‘Lekker Duurzaam’, want het papier is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. DisposableDirect levert  drie populairste formaten. Vandaag nog voor 13:00 uur besteld = vandaag verzonden!

Vetvrij papier, dus geen vette vingers

Vetvrij papier (ook wel wikkelpapier genoemd) is handig voor het inpakken van onder meer snacks, hamburgers, en wraps. DisposableDirect levert niet alleen vetdicht papier, maar ook vetdichte zakjes leverbaar, beiden in een News Paper look & feel. Het papier geeft niet af en neemt relatief weinig ruimte in beslag. Maar we kunnen wikkelpapier ook leveren met jouw eigen bedrukking/logo. In meerdere formaten: meer info.

Makkelijke besteld, snel geleverd

In de webshops van DisposableDirect vind je wat je zoekt. Bestellen van al je catering disposables is eenvoudig. Zo kun je naast papieren zakken tevens kartonnen bakjespapieren draagtassenbakjes voor snacks of verschillende cateringschalen bij ons bestellen. Het duidelijke menu laat in één oogopslag alle mogelijkheden zien. Bestel je voor 13:00 uur dan worden jouw producten de volgende (werk)dag al geleverd. Geniet ook van gratis levering vanaf € 200,[NL] / €350 [BE]. Veilig betalen kan met iDeal, Visa, Mastercard of, voor zakelijke klanten, op rekening. Jouw bestelling wordt snel en betrouwbaar afgeleverd door PostNL of Brouwer.