Ons assortiment

Koningsdag 👑

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Koningsdag bij PackagingDirect: Alles voor je Feest!

Vier Koningsdag in stijl met de onmisbare feestartikelen van PackagingDirect! Of je nu een groot openluchtfestival organiseert of een intiem familiefeestje houdt, wij hebben alles wat je nodig hebt om je gasten in de oranje sferen te brengen en te houden.

Puntzakken: Dé Festival Favoriet - Perfect voor patat, snoep, of elk ander snackplezier. Onze puntzakken garanderen gemak en mobiliteit, met het zwaartepunt altijd onderin voor een knoeivrije ervaring.

Bamboe Prikkers: Duurzaam Genieten - Onze 100% FSC®-gecertificeerde bamboe prikkers zijn perfect voor feesthapjes, tapas, of BBQ-spiesen. Van het kleinste hapje tot de grootste spies, wij bieden het juiste formaat voor elke gelegenheid.

Vlaggenprikkers: Feestelijke Decoratie - Voeg een vleugje Koningsdag toe aan je hapjes met onze diverse collectie vlaggenprikkers. Van bewegingseffecten tot specifieke thema’s, vind de perfecte match voor jouw feest.

Steakmarkers: Communiceer met Kleur - Laat je gasten precies weten hoe hun steak bereid is. Onze praktische steakmarkers zorgen voor duidelijke communicatie en tevreden eters.

Plastic Glazen en Shakers: Helder en Handig - Serveer je drankjes in stijl met onze topkwaliteit, glasheldere plastic glazen en shakers. Perfect voor elk type drankje en elk type feest, van intieme bijeenkomsten tot grootse festivals.

Papieren Tassen: Draagbaar Gemak - Onze stevige papieren tassen in bruine KRAFT-look zijn ideaal voor het meegeven van snacks en maaltijden. Combineer ze met onze andere disposables voor een compleet feestpakket.

Bij PackagingDirect staan snelle levering, diversiteit in maten en opdrukken, en de laagste prijzen centraal. Kies voor gemak, stijl, en duurzaamheid dit Koningsdagseizoen. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment en maak van jouw Koningsdag een onvergetelijk feest!

{{ message }}