Ons assortiment
  1. Terug |

Jouw prijsgarantie: de laagste prijs

PackagingDirect garandeert uitstekende kwaliteit en altijd de laagste prijs!

In de webshops van PackagingDirect weet je 100% zeker dat je nooit teveel betaalt. Wanneer je hetzelfde product elders voor een lagere prijs kunt kopen, ontvang je van ons het prijsverschil retour. Echter zijn hier wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Hieronder lees je of het door jou gevonden prijsverschil aan de voorwaarden voldoet.

PackagingDirect Prijsgarantie: de voorwaarden

  1. Het verschil in prijs moet door PackagingDirect controleerbaar zijn. Dat kan bijvoorbeeld door een digitale offerte, maar ook in de webwinkel van de betreffende aanbieder.

  2. Wij concurreren uitsluitend met webwinkels in Nederland en België. Prijzen van bedrijven gevestigd buiten Nederland & België zijn voor ons geen referentie.

  3. Producten met bedrukking? In dat geval moet het product identiek zijn aan ons aanbod. Materiaal, kwaliteit, formaat, levertijd, maar ook de wijze van bedrukking moet hetzelfde zijn.

  4. Uitgesloten van de laagste prijsgarantie zijn onder andere: groothandelsverkopen, tijdelijke aanbiedingen, uitverkopen, faillissementsverkopen, gebrekkige producten en afwijkende leveringsvoorwaarden.

  5. Het prijsverschil moet zichtbaar zijn op het tijdstip dat jij een beroep doet op de PackagingDirect prijsgarantie.

  6. Het product moet zichtbaar en duidelijk geprijsd zijn op de website van de andere aanbieder.

  7. De PackagingDirect prijsgarantie is geldig tot uiterlijk 14 dagen na aankoop/factuurdatum.

Meer weten?

Stuur dan een mail. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op! Natuurlijk kun je ons ook bellen. We zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0) 55 767 6100.

{{ message }}