Ons assortiment

Herbruikbaar

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Waarom herbruikbaar?

Met herbruikbare producten zoals betsek, hardcups, rietjes en bekers kunnen consumenten genieten van een betrouwbare en hoogwaardige gebruikerservaring.

Bestek van hoge kwaliteit gaat lang mee en behoudt zijn functionaliteit en esthetiek, zelfs na herhaaldelijk gebruik en reiniging.

Hardcups zijn vervaardigd uit robuuste materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en herhaaldelijk afwassen, zonder dat de kwaliteit verloren gaat. De kwaliteit van herbruikbare bekers zorgt ervoor dat ze keer op keer kunnen worden gebruikt zonder dat ze barsten, vervormen of hun isolerende eigenschappen verliezen.

Herbruikbare rietjes zijn gemaakt van RVS dat bestand is tegen buigen en breken, waardoor ze een betrouwbaar alternatief zijn voor wegwerpbare varianten.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}