Ons assortiment

Duurzaam: BIO Bierbekers & Bedrukken (PET360®)

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

PET360® bierbekers zijn gemaakt van 100% food approved recycled PET (rPET), geproduceerd van (PET) afval als flessen, bekers en schalen. Er komt geen korrel nieuw (virgin) grondstof meer aan te pas. Deze plastic glazen zijn daarom een stuk duurzamer. En ook handig, na gebruik kunnen PET360® glazen opnieuw worden aangeboden voor recycling. Bij recyclingbedrijven worden de bekers dan verbrijzeld tot relatief grote vlokken. Deze zogenaamde 'flakes' worden goed gereinigd en omgezet naar post-consument PET korrels. Deze korrels vormen de basis voor de nieuwe PET360® glazen.

Duurzaamheid & Plastic glazen

Duurzaamheid is onderhand meer een containerbegrip geworden. Het begrip wordt op tal van zaken toegepast. Maar wat wordt er nu precies bedoeld met duurzaam, bijvoorbeeld in relatie tot plastic glazen. Bij duurzaamheid kijk naar de huidige behoefte die de mensen op aarde hebben én hoe deze behoefte in de toekomst verder ontwikkeld kan worden, zonder dat wij (de mensen), het milieu of de economie in gevaar komen. Duurzaamheid gaat dus ook over de ‘schaarste van de grondstoffen’ waarmee deze welvaart wordt voortgebracht. Het gebruik van nieuwe fossiele grondstoffen en materialen, bijvoorbeeld bij de productie van nieuwe plastic glazen, moet dus de komende jaren zoveel mogelijk worden beperkt. Het merendeel van de plastic glazen productie maakt thans nog grotendeels gebruik van nieuwe grondstoffen. Door het plastic afval opnieuw in te zetten in de productieketen (te recyclen) en door meer te doen met minder plastic (dus dunnere disposables) neemt de behoefte aan nieuwe (virgin) grondstoffen geleidelijk aan af

Milieuvriendelijker bierglazen? Kies PET360® glazen

PET360® bierbekers zijn een milieuvriendelijker alternatief voor standaard PET, PP of PS glazen en een perfecte oplossing voor evenementen, die de focus meer en meer leggen duurzaamheid. Gemaakt van gebruikte plastic PET verpakkingen en disposables en toch verrassend helder. In vergelijking met standaard PET bierglazen heeft het materiaal een iets blauwe gloed, maar dat is optisch nauwelijks zichtbaar. De glazen zijn gemakkelijk van de stapel te halen, erg stevig en daarom ideaal als bierbekers en frisbekers. PET360® drinkglazen zijn full colour te bedrukken en een uitstekend, milieuvriendelijk alternatief voor PP bierglazen. Vanaf nu leverbaar bij PackagingDirect in drie inhoudsmaten: 0,2L. 0,25L en 0,3L (schenkmaat).

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}