Bekers bedrukken

Snel bedrukte koffiebekers nodig? Binnen 5 dagen geleverd!

Binnenkort een evenement op de planning? Actie op je sportclub? Jubileum? Hoe leuk is het om je gasten koffie aan te bieden in mooie, gepersonaliseerde koffiebekers met je bedrijfslogo, een pakkende slogan, foto of misschien wel gewoon een nieuw, fris, hip ontwerp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bedrukken koffiebekers in vier verschillende maten, vanaf 250 stuks en met 10 werkdagen (of zelfs 5!) geleverd.

Voor ieder wat wils

Wij hebben vier verschillende kartonnen koffiebekers in ons assortiment, die al vanaf 250 stuks te bedrukken zijn. Espressobekers (115cc), automaatbekers (180cc), cappuccinobekers (200cc) of toch liever nóg een maatje groter voor een heerlijke latte macchiato (300cc)? Goedkoop, snel en van prima kwaliteit; wat wil je nog meer? Het enige wat jij hoeft te doen is je bestelling te plaatsen en een kant-en-klaar bestand aanleveren, dan regelen wij de rest.

Hoe plaats ik mijn bestelling?

Het plaatsen van de bestelling werkt als volgt; je downloadt de template van de beker die je wilt bestellen van de webshop, waar je overigens ook de opmaakinstructies vindt. Na het opmaken van de template sla je het bestand op in het juiste formaat. Vervolgens plaats je de bestelling via de webshop en upload daarbij het opgemaakte bestand. Wij gaan dan meteen aan de slag met de werktekening en een 3D-preview, die jij uiteraard ter controle te zien krijgt. Zodra jij akkoord gaat met de werktekening, starten wij de productie en ontvang jij je gepersonaliseerde koffiebekers maximaal 10 werkdagen later in huis, mits je dus voor een spoedlevering kiest. Wanneer je bestelling klaar is, ontvang je bericht van ons. We sturen je dan een e-mail met trackinggegevens, zodat jij de zending kunt volgen.

Wat is de levertijd van deze koffiebeker?

Na goedkeuring van de werktekening kun je je bedrukte koffiebekers met 10 werkdagen in huis verwachten, of als er extra haast bij is kan het zelfs binnen 5 werkdagen d.m.v. een spoedlevering. Erg kort dag en twijfel je of het allemaal wel gaat lukken binnen het tijdsbestek dat je hebt? Neem dan gewoon even telefonisch contact op, zodat we meteen actie kunnen ondernemen, snel kunnen schakelen met de drukkerij en de mogelijkheden met jou kunnen bespreken. Nee heb je, ja kun je krijgen, nietwaar?

2 april 2019