Beste bezoeker,

Met ingang van 1 januari 2023 is er nieuwe wetgeving van kracht.
Hierdoor betaal je meer voor producten die onder de SUP-opslag en/of Afvalbeheerbijdrage vallen.

Meer weten? Lees het in onze blog.

Categorie

Smoothiebekers & Saladebekers

Een vrolijke smoothie, gezonde snackgroenten, ijskoude slushpuppy of een lekkere milkshake komen het best tot zijn recht in mooie, stevige, heldere PET plastic smoothie bekers mert deksel. Er zijn nog een aantal glasheldere voordelen die onze shakers te bieden hebben. Zo zijn ze goed stapelbaar, breed inzetbaar en leverbaar met vlakke of bolle deksel.

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 2500 betrouwbare reviews

Smoothie bekers met deksel kopen?

Kleurige smoothies, fruitsalades en groene salades wil je vooraan je display zetten, want met transparante shakebekers zie je de aantrekkelijke inhoud extra goed. DisposableDirect heeft een breed assortiment aan wegwerp bekers als bijvoorbeeld smoothiebekers en salade bekers met deksel in verschillende inhoudsmaten, van klein tot extra groot. Naast dat ze mooi en stevig zijn, zijn ze goed te stapelen en kun je ze voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar met een vlakke of bolle deksel, met of zonder gat voor een rietje. En doordat onze wegwerp smoothie bekers zijn gemaakt van recyclebaar materiaal kun je ze veilig laten inzamelen in een 360BOX.

Helder, veilig en 100% recyclebaar

Plastic smoothie bekers met deksel zijn uiterst helder, lichtgewicht en prettig in gebruik. Het deksel sluit goed af, waardoor je klant ze veilig to-go gebruikt. Zo kan je klant overal genieten van jouw producten. Veel van onze smoothie bekers en fruitbekers zijn gemaakt van (gerecycled) PET plastic. PET is zeer goed en voedselveilig te recyclen. Van gebruikte smoothie bekers worden weer nieuwe bekers en glazen gemaakt. Het plastic van deze smoothiebekers is moeilijk te breken. Breekt het toch? Dan splintert het niet! Daardoor is het een zeer geschikt materiaal voor festivals, partijen en to-go concepten. PET en PET360 bekers kun je bovendien inzamelen met een 360BOX. Bij drie volle zakken laat je de ingezamelde smoothie bekers met deksel eenvoudig ophalen. En dat geldt niet alleen voor je smoothie bekers met deksel en fruitbekers: ook bierglazen, shotglazen en draagtrays van PET plastic gooi je in de 360BOX om te worden gerecycled tot nieuwe glazen.

Smoothie bekers met eigen logo

Wil je plastic smoothie bekers kopen? Maak ze uniek door je eigen logo erop te drukken! Vrijwel al onze smoothiebekers zijn te bedrukken. Bedruk ze dus met je eigen logo of huisstijl en je zal zeker opvallen! Dit is ideaal voor in je horecagelegenheid, maar kan ook worden gebruikt voor take away, je foodtruck of op een feest. Vertel ons je wensen en wij gaan voor je aan de slag. Bij DisposableDirect kunnen we disposable shakers bedrukken in maximaal zes verschillende kleuren. Maak zelf een mooi format van je logo of huisstijl, upload je bestand op onze website en wij drukken het voor je op de mooiste smoothie bekers en fruitbekers met deksel. Bij vragen nemen we natuurlijk contact met je op. Wij gaan net zolang door totdat jij tevreden bent!

Waarom bestellen bij DisposableDirect?

Het bestellen van je plastic smoothie bekers met deksel en fruitbekers bij DisposableDirect is erg eenvoudig. Plaats je bestelling in het winkelmandje en reken af in onze veilige omgeving. Wij verzenden je bestelling zo snel mogelijk, waardoor je de producten in huis hebt voordat je het weet. Mooie shakers voor je smoothie, salade of fruit koop je dus gemakkelijk bij ons. Naast smoothie bekers en fruitbekers hebben wij een ruim assortiment aan plastic glazen en take-away producten. Bestel nu snel!

Bekijk ook onze kartonnen koffiebekers, plastic bekers, ijsbekers en milkshake bekers.