Beste bezoeker,

Met ingang van 1 januari 2023 is er nieuwe wetgeving van kracht.
Hierdoor betaal je meer voor producten die onder de SUP-opslag en/of Afvalbeheerbijdrage vallen.

Meer weten? Lees het in onze blog.

Categorie

IJsbekers

Voorjaar, zomer, herfst of winter? Het is altijd tijd voor een verrassende, verfrissende ijscoupe! Laat ijs goed tot z'n recht komen in onze witte of kleurrijke kartonnen ijsbekers. Ideaal voor al je verse softijs en schepijs. Met of zonder slagroom, vers fruit of heerlijke toppings. IJsbakjes zijn leverbaar in alle populaire formaten, met een inhoud variërend van 120 ml tot 350 ml.

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 2500 betrouwbare reviews

In ons assortiment wegwerp bekers hebben wij een ruim aanbod aan ijsbekers, waaronder ijsbekers met deksel en ijsbakjes karton. Wil je kartonnen ijsbekers of gewone ijsbekers kopen, dan kan dat in onze webshop.

IJsbekers vind je in onze webshop

Wil je je collega’s of je personeel in de zomer eens verassen met een lekker ijsje, dan kun je in ons assortiment allerlei soorten ijsbekers kopen. Wil je het ijs op kantoor opeten, dan kun je kiezen voor een ijsbeker karton. Kartonnen ijsbekers zijn handig en ook nog eens goed voor het milieu. In ons assortiment kun je deze ijsbekers kopen. Wil je je collega’s ook de mogelijkheid geven om het ijs mee te kunnen nemen naar huis of heb je liever dat ze niet knoeien? Kijk dan eens naar de ijsbekers met deksel. Deze ijsbekers zijn makkelijk omdat je het ijs mee kunt nemen en ook verkleinen deze ijsbekers de kans op het morsen van ijs.

Kartonnen ijsbekers zijn goed voor de omgeving

Kartonnen ijsbekers hebben als voordeel dat ze goed zijn voor het milieu, zeker als je het vergelijkt met ijsbekers van plastic. Hiernaast kun je ijsbekers van karton ook makkelijk in de papierbak gooien. Het eten van ijs uit een kartonnen bakje is hiernaast ook erg prettig en verkleint de kans om te knoeien, omdat ijs van een hoorntje makkelijker naar beneden sijpelt wanneer het begint te smelten. Ook op feestjes waar bijvoorbeeld kinderen komen is het gebruiken van kartonnen ijsbakjes helemaal geen slecht idee.

Een breed aanbod van ijsbekers

Ben je op zoek naar een aantal van kartonnen ijsbekers voor op het werk of misschien wel voor thuis? Kijk dan eens verder in onze webshop. Je vindt hier een breed assortiment van allerlei soorten ijsbekers. Aantrekkelijk en opvallend ijs presenteren? Laat dan jouw kartonnen ijsbekers bedrukken in jouw eigen huisstijl! Professioneel, opvallend en snel. Bij DisposableDirect kun je ijsbakjes laten bedrukken tegen de allerscherpste prijzen. Laat het zonnetje maar komen! Kartonnen IJsbakjes met uitstraling! Onze IJsbekers zijn gemaakt van stevig, lekvrij karton en hebben een glansrijke uitstraling. Ze zijn geschikt voor alle soorten schepijs en softijs. De bekers zijn gemakkelijk en volledig te bedrukken met een opvallende print of huisstijl. Kies uit diverse inhoudsmaten van 120ml (4oz) tot zelfs 400ml (16oz). Leverbaar in kleine series (vanaf 1.000 bakjes), maar ook in grotere oplages (vanaf 30.000 stuks). Kies uit snelle of reguliere levering!

Optimaal gebruiksgemak!

DisposableDirect is specialist in kartonnen milkshake bekers en ijsbekers. Je bestelt ze niet alleen snel en makkelijk, maar je hebt ze ook razendsnel in huis. Heerlijk (ambachtelijk) ijs verdient een goede ijsbeker van DisposableDirect.

Bekijk ook onze kartonnen koffiebekers, plastic bekers, milkshake bekers en salade- en smoothiebekers.