Beste bezoeker,

Met ingang van 1 januari 2023 is er nieuwe wetgeving van kracht.
Hierdoor betaal je meer voor producten die onder de SUP-opslag en/of Afvalbeheerbijdrage vallen.

Meer weten? Lees het in onze blog.

Categorie

Blokbodemzakken met opdruk

Blokbodemzakken zijn de ideale manier om droge voedingswaren op een leuke en veilige manier te verpakken. Bij DisposableDirect hebben we daarom diverse blokbodemzakken met opdruk in ons assortiment opgenomen. Elke bedrukte blokbodemzak is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. In onze ruime collectie vind je voor elke gelegenheid dan ook zeker een gepaste blokbodemzak met opdruk terug!

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 2500 betrouwbare reviews

Wat zijn de kenmerken van een blokbodemzak?

Een blokbodemzak is een transparante verpakking die hoofdzakelijk voor droge voeding gebruikt wordt. Deze originele zakken zijn voedselveilig en ze worden vaak met snoep, chocolade of nootjes gevuld. Oorspronkelijk werden blokbodemzakken uit papier vervaardigd. Op het einde van de 19e eeuw gebruikte men deze zakken vaak als suiker- of meelzak. Tegenwoordig worden de meeste blokbodemzakken echter uit hoogwaardig en helder polypropyleen gemaakt, waardoor er een prachtige glanzende folie ontstaat. In dit soort verpakking komt de inhoud helemaal tot zijn recht komt en krijgt het geheel een unieke en authentieke uitstraling. Bovendien zijn de meeste blokbodemzakken uitgerust met een vierkante bodeminvouw, waardoor de zakken op elk moment stevig blijven staan.

Waarom is een blokbodemzak zo interessant?

Blokbodemzakken zijn erg populaire verpakkingen. Ze zien er namelijk erg feestelijk uit en je kan er alle kanten mee op. Zo zijn de zakken ideaal om lekkere kerstchocolade, heerlijke paaseitjes of zachte broodjes in te bewaren. In een blokbodemzak worden alle producten op een authentieke manier gepresenteerd. De heldere verpakking ziet er erg elegant uit en zorgt zo voor een luxe uitstraling. Bovendien zijn de stevige blokbodemzakken ontzettend goed bestand tegen invloeden van buitenaf. De inhoud van een blokbodemzak wordt voortdurend tegen schade beschermd en de heerlijke voedingswaren behouden hun smaak dan ook volledig!

Een unieke blokbodemzak met opdruk

De mogelijkheden van een blokbodemzak zijn eindeloos. Je kan de zakken namelijk mooi afwerken met een speciale opdruk. Bij DisposableDirect vind je heel wat unieke blokbodemzakken met prachtige en originele thema’s terug. We beschikken bijvoorbeeld over leuke Sinterklaas blokbodemzakken waarin je pepernoten helemaal tot recht komen. Voor kerstmis hebben we zakjes met een feestelijke bedrukking, terwijl we onze blokbodemzakken in de periode rond Valentijn met romantische hartjes afwerken. In de weken voor Pasen brengen we dan weer blokbodemzakken met een opdruk van een echte paashaas uit. In het assortiment van DisposableDirect vind je voor elke feestdag wel een blokbodemzak met opdruk terug, zodat je deze speciale periodes feestelijk kan inzetten.

Een blokbodemzak met opdruk als geschenk

Blokbodemzakken zijn ook de ultieme verpakkingen voor geschenken. Zeker als je de zakken op een originele manier afwerkt, geef je een extra dimensie aan de inhoud. Zo kan je de zakken bijvoorbeeld afsluiten met een mooie sticker of kan je het geheel met een prachtig en kleurrijk cadeaulint decoreren. De transparante blokbodemzakken met opdruk zien er bovendien erg verzorgd uit. Ze geven een erg elegante uitstraling aan het cadeau en maken van elk geschenk een zeer groot succes!

Een unieke blokbodemzak met opdruk koop je bij DisposableDirect

Elke blokbodemzak van DisposableDirect is van een uitstekende kwaliteit. We maken enkel gebruik van de duurzame en hoogwaardige producten, waardoor al onze verpakkingen erg lang meegaan. Naast blokbodemzakken beschikken we bij DisposableDirect trouwens nog over heel wat producten. Je kan bij ons onder andere terecht voor plastic glazen, tassen en dozen. We combineren ons indrukwekkend assortiment bovendien met een uitstekende service. Onze medewerkers communiceren erg duidelijk en regelen elke bestelling tot in de puntjes. De klant staat centraal bij ons en we doen er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Heb je interesse in een blokbodemzak met opdruk? Twijfel dan niet langer en neem meteen contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord en leggen je de diverse mogelijkheden duidelijk uit!