Beste bezoeker,

Met ingang van 1 januari 2023 is er nieuwe wetgeving van kracht.
Hierdoor betaal je meer voor producten die onder de SUP-opslag en/of Afvalbeheerbijdrage vallen.

Meer weten? Lees het in onze blog.

Categorie

Kommen

DisposableDirect heeft bruine soepbekers in diverse formaten. Maar ook bagasse soepkommen en bekers, waarmee je met de catering van kleine en grote evenementen goed uit de voeten kunt. Onze soepkommen voor eenmalig gebruik zijn functioneel, hygiënisch verpakt en altijd handig in gebruik.

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 2500 betrouwbare reviews

Soepkommen van plastic vind je bij DisposableDirect

Wij leveren prima soepkommen van plastic tegen uitstekende prijzen. In diverse materialen. EPS schuim soeppotten, ook wel ISO genoemd. De soep blijft hierdoor goed en langer op temperatuur en de disposables kunnen na afloop van het feest snel en eenvoudig worden opgeruimd en afgevoerd in de bekende doorzichtige zak of in een speciale afvalcontainer voor plastic. Zo wordt het plastic op een verantwoorde wijze weggegooid.

Functionele soepkommen

Onze PP Soepkommen zijn voorzien van handige oortjes. Zo kun je de kom met warme inhoud gemakkelijk vastpakken. Ideaal voor soepen, bouillons, maar ook pasta's en rijst. Handzaam, makkelijk en functioneel. De populaire plastic kommen zijn verpakt (gesleeved) per 100 en hebben een inhoud van ca. 250cc. Ideaal voor ieder geslaagd evenement of feest. Wil je net iets meer kwaliteit of een onbestendige soepkommen? Kies dan voor PP DeLuxe of CPET wegwerp soepkommen. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt: kies je voor goedkope soepkommen of wil je een stevige kom waar je iets meer voor zult betalen? De keuze is aan jou. 

De voordelen van DisposableDirect

We maken het je zo makkelijk mogelijk. Want heb de juiste soepkom gevonden? De rest is heel simpel. Je plaatst je bestelling met handige disposables eenvoudig online. Het duidelijke menu laat in één oogopslag alle mogelijkheden zien. We garanderen topprijzen en de beste service. Combineer je bestelling met voordelige plastic borden, dispodable roerstaafjes en wegwerpbestek of houten wegwerpbestek, want boven de €290 is verzending altijd gratis. En bestel je voor 13:00 uur, dan ontvang je de bestelling al de volgende dag in huis op iedere gewenste locatie in Nederland. Goed, vertrouwd en voordelig. Op de hoogte blijven van onze nieuwste acties en productnieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Heb je hulp nodig bij het bestellen? Customer service staat op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur graag voor je klaar, zo kan jij een juiste keuze maken als je soepkommen wilt kopen.