Beste bezoeker,

Met ingang van 1 januari 2023 is er nieuwe wetgeving van kracht.
Hierdoor betaal je meer voor producten die onder de SUP-opslag en/of Afvalbeheerbijdrage vallen.

Meer weten? Lees het in onze blog.

Categorie

Folie Dispensers

Ben je op zoek naar een ideale manier om je vershoudfolie, of andere folies, gemakkelijk te gebruiken? Een manier waardoor je niet constant bezig bent om de zelfklevende folie uit elkaar te halen? Dan is een foliedispenser precies wat je zoekt! Onze dispensers, leverbaar in onder andere metaal, rvs en kunststof zijn ideaal voor het aanbrengen van de juiste hoeveelheid folie.

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 2500 betrouwbare reviews

Een folie dispenser is de ideale oplossing voor het werken met folies. Of het nu gaat voor om een oplossing voor thuis of een handige oplossing in de bedrijfskantine of jouw restaurant. Onze dispensers voor folies helpen je bij het gemakkelijk afsnijden van de juiste hoeveelheid folie. Daarnaast heb je, bij slim gebruik, ook geen problemen meer met de folie die zichzelf in elkaar vouwt en aan zichzelf blijft kleven.

Bestel je folie dispenser online

Bij DisposableDirect bestel je gemakkelijk en snel jouw nieuwe dispensers voor folies. Door onze ruime keuze en de mogelijkheid om extra folies aan te schaffen die passend zijn op onze dispensers weet je zeker dat je voorlopig vooruit kunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Speedwrap300 machine? Deze machine is de ideale oplossing voor PVC-folie en aluminiumfolie.

Handige combisets

Daarnaast is het ook mogelijk om gelijk een combiset aan te schaffen. Zo bestel je naast de dispenser ook gelijk een rol folie. Kun je gelijk aan de slag met het verpakken van jouw gerechten en artikelen die weer terug de koelkast in moeten. Ideaal voor zowel bedrijfskantine als horeca en sportvereniging!

Vershoudfolie nodig?

Ben je op zoek naar vershoudfolie? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze pagina vershoudfolie zijn al onze vershoudfolies te vinden. Denk je er bij het bestellen wel om dat je de juiste afmetingen aanschaft? Zo weet je zeker dat jouw bestelde vershoudfolie direct te gebruiken is op jouw nieuw aangeschafte folie dispenser!

Slim besteld, snel geleverd

Plaats je je bestelling in onze webshop voor 13:00 uur op een werkdag? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden! Helaas iets later besteld, in het weekend of op een feestdag? Dan versturen we je bestelling de volgende werkdag! Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 uit meer dan 3.500 reviews op de onafhankelijke reviewwebsite Kiyoh! Bij ons bestel je op een vertrouwde manier en achteraf betalen op factuur is ook zeker mogelijk!