Beste bezoeker,

Met ingang van 1 januari 2023 is er nieuwe wetgeving van kracht.
Hierdoor betaal je meer voor producten die onder de SUP-opslag en/of Afvalbeheerbijdrage vallen.

Meer weten? Lees het in onze blog.

Categorie

Koffiebekers karton

Kartonnen bekers van DisposableDirect: de beste kwaliteit, gegarandeerd lekvrij en leverbaar met verschillende prints. Van neutrale, witte bekers tot koffiebekers met een mooi ontwerp. Voor elke inhoudsmaat heeft DisposableDirect wel een papieren beker beschikbaar. Van de kleine 115cc espressobeker tot een 450cc Coffee To Go beker, met extra veel inhoud.

 1. USP'S
  • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

  • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

  • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 2500 betrouwbare reviews

 2. USP'S
  • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

  • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

  • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 2500 betrouwbare reviews

Kartonnen bekers/Vind hier je betonnen bekers

Kartonnen bekers zijn ideaal voor op kantoor. Het voordeel van kartonnen bekers is dat je ze kunt weggooien na gebruik. Op het werk heb je niet altijd de tijd om alle kopjes af te wassen. Kartonnen bekers schelen op deze manier een hoop tijd. Hiernaast kunnen koffiebekers karton ook niet kapotgaan zoals een glas of een kopje dit kan. Dit betekent dat het gebruik van papieren wegwerp bekers ook meer schadeproof is.

koffiebekers karton zijn goed voor het milieu

Een ander alternatief voor kopjes en bekertjes zijn plastic bekers. Het nadeel van plastic bekers is dan weer dat deze niet zo goed zijn voor het milieu. Kartonnen bekers zijn vaak recyclebaar waar je als bedrijf ook bijdraagt aan het milieu wanneer je gebruikmaakt van kartonnen bekers. In onze webshop vind je een breed assortiment aan bekertjes die goed zijn voor het milieu. Zo vind je koffiebekers karton, maar ook papieren koffiebekers, kartonnen koffiebekers, een papieren bekertje, wegwerp bekers en kun je gemakkelijk koffiebekers bestellen.

wegwerp koffiebekers: Ook voor thuisgebruik en op feestjes

Ook voor gebruik thuis kunnen wegwerp kartonnen bekers veel voordelen bieden. Zo kun je bij verjaardagsfeesten waar veel kinderen komen er bijvoorbeeld voor kiezen om kartonnen bekers te kopen. kartonnen bekertjes zijn voor kinderen vaak ook veiliger, omdat plastic bekertjes vaak makkelijk te breken zijn waardoor er scherpe randjes overblijven. Met koffiebekers karton heb je dit probleem niet.

Bij ons vind je allerlei soorten bekers

Ben je op zoek naar kartonnen bekers voor je bedrijf of gewoon voor thuis? Kijk dan eens verder in onze webshop. We hebben een breed aanbod aan kartonnen bekers. In onze webshop vind je een breed aanbod aan soorten bekers, zoals koffiebekers karton, kartonnen koffiebekers, een papieren bekertje, papieren koffiebekers, wegwerp koffiebekers voor bijvoorbeeld op kantoor. Je kunt in de webshop ook gemakkelijk koffiebekers bestellen.

Praktische papieren bekers Ben je op zoek naar topkwaliteit kartonnen bekers? Wij hebben een geweldig assortiment papieren bekers. Van de zeer voordelige Schotse Ruit tot aan de populaire Kraft koffiebekers. Geschikt voor warme dranken als koffie, thee en warme chocolademelk. Leverbaar in diverse formaten. Topkwaliteit, perfecte service en snelle levering! koffiebekers bestellen, snel geleverd Heb je de perfecte papieren beker gevonden? De rest is simpel. Plaats je bestelling eenvoudig online. Bestel je voor 13:00 uur dan worden de drinkbekers de volgende werkdag al geleverd.

Met of zonder handige koffiebekerdeksels

DisposableDirect levert een zeer uitgebreid assortiment kartonnen bekertjes met afsluitdeksels. Van de 70,3mm koffiedeksel voor 180cc/7oz bekers tot een 90mm deksel voor onze allergrootste bekers. Ideaal voor al je warme ‘to-go’-dranken. Voordelig leverbaar in zwart en wit. Zo kun je onbezorgd genieten van de inhoud, zonder te morsen.