Beste bezoeker,

Met ingang van 1 januari 2023 is er nieuwe wetgeving van kracht.
Hierdoor betaal je meer voor producten die onder de SUP-opslag en/of Afvalbeheerbijdrage vallen.

Meer weten? Lees het in onze blog.

Categorie

Serveerschalen

Fraai opgemaakte cateringschalen worden extra smaakvol gepresenteerd in onze representatieve cateringdozen. Een heerlijke rundvlees huzaren salade, Texaanse barbecue schotel of Italiaanse visschotel. Ze passen allemaal perfect! Onmisbaar op feesten, partijen en events. Cateringdozen en -schalen zijn verkrijgbaar in diverse maten en soorten. Standaard en milieuvriendelijk. Neem bijvoorbeeld onze nieuwe ‘Leaf’ presenteerdozen. Een 100% duurzaam alternatief. Alvast smakelijke eten!

 1. USP'S
  • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

  • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

  • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 2500 betrouwbare reviews

 2. USP'S
  • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

  • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

  • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 2500 betrouwbare reviews

Aluminium serveerschalen nodig?

Onze stevige ovale alu serveerschalen zijn onmisbaar in de catering en horeca. Maar deze aluminium cateringschalen zijn ook handig om in huis te hebben voor een feestje. Voor het serveren van borrelhapjes, broodjes, bitterballen, maar ook vlees en overheerlijke salades. Op aluminium schalen wordt echt alles fris en fraai gepresenteerd. De schalen zijn makkelijk stapelbaar en leverbaar in drie formaten.

Aluminium kent vele voordelen. Het materiaal is warmte-isolerend, vocht- en hittebestendig en geur/smaakloos. Aluminium serveerschalen zijn ook ideaal voor gebruik in de oven of op de barbecue. En ook goed om te weten: het aluminium is goed te recyclen en daarom duurzaam! Voor je smakelijke presentatie levert DisposableDirect ook een bijpassende cateringdozen met eigen bedrukking. Vraag naar de mogelijkheden!

Gastroschalen: presentatie op maat!

Gastronorm-verpakkingen van DisposableDirect zijn universeel en voldoen aan alle normen in de markt. De maatvoering past in alle bestaande systemen. De gastroschalen zijn leverbaar in diverse hoogtes van 40 mm tot 100 mm. Ideaal voor catering, grootkeuken, zorginstellingen én retail. Gastro bakken zijn goed nestbaar en uitstekend geschikt voor begassen, pasteuriseren, sealen en vacumeren.

Serveerschalen bestellen & bezorgen

Lang hoef je niet zonder jouw schalen te zitten, want bestel ze vandaag voor 13 uur? Dan heb je ze morgen al in huis. Vanaf €5,95 worden bestellingen al bezorgd. De bezorging voor pakketten vanaf €200 worden gratis bezorgd. Betaal gerust op rekening of direct online. Hoe meer gastroschalen je tegelijk afneemt, hoe meer korting je krijgt. Bestel je 8 dozen gastronorm schalen, dan bespaar je 3%, bij een bestelling van 16 dozen is jouw besparing al 6%. Waar jouw voorkeur maar naar uitgaat.

Vragen over ons assortiment Gastroschalen?

Heb je vragen over jouw bestelling over de mogelijkheden en bezorging van spuitgiet of thermoform gastroschalen? Of wellicht over andere take Away & catering disposables, als bijvoorbeeld brood- & snackzakkenbakjes voor amuses of menudozenNeem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden bereikbaar. Je kunt ook een mail sturen. De klantenservicemedewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Blijf altijd op de hoogte van de nieuwtjes en aanbiedingen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of volg ons via onze socials.